Home Tags Dheeraj Kalwani

Tag: Dheeraj Kalwani

“Tembang Lingsir” Kidung Magis yang Siap Menguji Nyali!

Lingsir Wengi (Menjelang Tengah Malam) Lingsir wengi......... Lingsir wengi sliramu tumeking sirno.... Ojo Tangi nggonmu guling.... Awas jo ngetoro..... Aku lagi bang wingo wingo..... Jin setan kang tak utusi Jin setan...